BGK Roskilde

Kom til Åbent Hus hos BGK i Byens Hus

Nyhed

BGK Roskilde holder åbent hus i Byens Hus onsdag den 7. februar kl. 17 – 20. Ansøgningsfrist for optagelse på BGK er 1. marts 2024.

Kom til åbent hus på BGK i Byens Hus og få en snak med eleverne og den kunstfaglige leder om, hvad det billedkunstneriske grundkursus tilbyder.

Du kan blandt andet høre om, hvordan det er at gå på BGK, samtidig med at man går i gymnasiet eller passer et fritidsjob. Du kan også deltage i vores åbne billedkunstværksted på 2. sal, så du får et indtryk af BGKs værkstedsrammer og det kreative miljø i Byens Hus.

Der vil være oplæg om BGK Roskilde i Verdensrummet på 1. sal kl. 18.00 og 19.00, hvor du har mulighed for at stille spørgsmål om uddannelsen.

Du finder os på BGK i Byens Hus, 1. og 2. sal, Stændertorvet 1, 4000 Roskilde, onsdag den 7. februar kl. 17 – 20.

Vi glæder os til at møde dig!

BGK er et treårigt billedkunstnerisk grundkursus for dig, der er i alderen 15 – 25 år. Her kan du udvikle dit kunstneriske talent, mens du modtager undervisning på et fagligt højt niveau af professionelle kunstnere og kvalificerer dig til at kunne søge ind på Kunstakademiet og andre videregående kunstneriske uddannelser.

Ansøgningsfrist for optagelse på BGK Roskilde: 1. marts 2024.

Kontakt for yderligere information:

Billedkunstner Astrid Winsløw Hammer

Kunstfaglig leder af BGK Roskilde +45 2133 8335 // astridwh@roskilde.dk