Orkestre & ENSEMBLER

Aspiro

Aspiro er stedet hvor blæsereleverne (dem der spiller i første sæson), kan få luft under vingerne og prøve at spille sammen med andre.

Flourish

Når man har spillet i mere end et år, åbner der sig mulighed for at deltage i blæsergruppen Flourish, som også danner bindeled til R-eclipse.

KAMMERMUSIK

Kammerensebler bliver samlet i mange konstellationer. Strygere, blokfløjter og tværfløjter mødes på tværs og holder små koncerter.

R-eclipse

R-eclipse er vores BigBand, hvor både træ- og messingblæsere spiller sammen med en rytmegruppe bestående af klaver, bas og trommer. Når R-eclipse spiller koncerter, oplever vi skøn musik for fuld udblæsning med masser af gode arrangementer og fri improvisation.

roskilde renæssanceband

Et orkester med både moderne og renæssanceinstrumenter – oftest med en drabeligt lidenskabelig fortælling under, og koncerter i domkirker og fine koncertsale.

Spiller du på et instrument, der kan indgå i besætningen, skal du skynde dig at sige til din underviser, at du vil være med!

STRYGERSAMMENSPIL

Spiller du violin, bratsch, cello eller klassisk kontrabas, kan du blive del af et strygerensemble. Tal med din lærer om mulighederne!

TVÆRFLØJTESAMMENSPIL

Er du blevet bidt af tværfløjten, er det oplagt at spille sammen med andre. Spørg din lærer, om du kan blive del af en duo, trio eller noget endnu større.