Instrumentalhold

Instrumental- og sanghold er undervisning på et instrument – sammen med andre. Det giver mulighed for at dele oplevelsen med andre, og øger lysten til at lære nyt. Alt efter, hvilket instrument, du spiller, er holdene på 3-8 deltagere.

Instrumentalhold er et tilbud, som indeholder undervisning med et stort musikalsk og socialt indhold.
Når vi sammensætter holdene, lægger vi vægt på at skabe gode holdkonstruktioner, som kan holde hele sæsonen.

BlokfløjteHOLD

Lær at spille blokfløjte sammen med andre i Kulturskolen.

guitarHOLD

Man kan melde sig til guitarhold fra 2. klasse. På guitarhold lærer du de basale færdigheder, og bliver samtidig en del af et hold, hvor du fra starten får en fornemmelse af instrumentet i samspil med tre-fire andre elever. Holdene sammensættes af læreren.

ukuleleHOLD

Man kan melde sig til ukulelehold fra 2. klasse. Ukulelen er et dejligt lille strengeinstrument, du forholdsvis nemt kan komme i gang med, takket være størrelsen og den simple opbygning. Instrumentet kan bruges til mange ting, og fungerer rigtig godt i sammenspils-sammenhænge. Ukuleleundervisningen foregår på mindre hold, der sammensættes af læreren.

klaverHOLD

Det kan være en sjov oplevelse at lære at spille klaver sammen med andre! Her får man både undervisning og fællesskab.

violinHOLD

Lær at spille violin sammen med andre.

sanghold

Hvis du vil lære at synge sammen med andre og går i 5. eller 6. klasse, kan du tilmelde dig sanghold.

slagtøjshold

På Slagtøjhold fordyber vi os i rytme og klang. Vi spiller musik inspireret af klassiske såvel som rytmiske slagtøjsstykker, crossover og verdensmusik. Vi skærper vores grundlæggende musikalske og sammenspilsmæssige færdigheder gennem musikalske og spilletekniske øvelser og leg på slagtøjsinstrumenter.
Undervisningen foregår i Rytmeboksen, Kildegården 4.